Här hittar du våra pass och tjänster inom Sound Healing och massage
Friskvård genom ljud

MASSAGE & INDIVIDUELL SOUND HEALING

Jag har en 19-årig karriär inom massage och holistisk hälsa, med en gedigen utbildning och erfarenhet från prestigefyllda platser som Selma Spa och Gränsö Slott.

Jag erbjuder följande behandlingar:
Finsk klassisk massage
Soundmassage
Individuell Soundhealing
Läs mer om behandlingarna på bokningssidan.

RythmFlow


Detta är en session för dig som vill försvinna in i din egen värld av rörelse, musik och rytmik. Inga regler, ingen koreografi utan bara vara här och nu.

Ljudbad /Sound Healing


Här ligger eller sitter du med slutna ögon.
Du låter din hjärna, sinnen och kropp badas av olika ljud för avslappning och läkning. Jag använder klangskålar, trummor, skallror och en mängd andra instrument.

Rythm & Tea ceremony

Här kombinerar vi en härlig stund med en enkel Teceremoni och rytmik. Vi börjar med yogashaking för att få ur oss gammal energi och jorda oss. 


Vi samlas sedan och sätter oss i en ring där vi med en kort ceremoni häller upp te och njuter av doft och smak.Rythm & Teaceremony

I vår Teceremoni njuter du av smak och doft. Tillsammans med rytm, sång och djupandning ger du kropp och sinne ro. 

I vår Teceremoni vill vi att det ska vara enkelt och avslappnat. Största delen handlar om att slappna av och andas och njuta av sitt te.

Vi startar med lite yogashaking till ljudet av Djembetrumma. Här skakar vi ur oss gammal energi, får ur oss stress och oönskade känslor.


Tillsammans sätter vi oss sedan ner i en ring där vi varvar ner och andas. Vi andas och känner in samtidigt som en trumma försiktigt ljuder och vi lyssnar och sjunger till mantran. 


Det varma teet fyller sedan på med ny energi och intentionen vi satte i början manifisteras i er och ni känner er pånyfödda.

Följ din egna rytm och bli fri.

RythmFlow

Follow your rythm är ett eget koncept som jag har utformat. Det är en kombination av rytmik, dans/rörelse och avslappning. Konceptet bygger på att vara i stunden, att svepas med i musiken och rytmerna, att släppa hämningar och rädslor och bara vara just här och nu. 


Passet är uppdelat i tre delar där den första delen kallas för Follow the rythm. Den andra delen för Follow your rythm och den sista Follow the rythm within.


Alla dessa delar bygger på att känna och ta till sig rytmer och rytmik på olika sätt. Att känna urkraften från trummor där din kropp och själ minns sedan urminnes tider dess läkande kraft för kropp, själ och ande.


Hög endorfinnivå och man känner som en ny människa enligt de som provat.

Ljudbad

Låt ditt sinne, din kropp, din själ och medvetande bada i ljud. 

Ljudbad har ingenting med vatten att göra. Man är fullt påklädd och ligger gärna bekvämt gärna med ngt över ögonen. 


Ett ljudbad kan sedan utövas på många olika sätt. Det kan vara att intentionen är att bearbeta olika känslor, det kan vara en guidad meditation där ni följer mina instruktioner. Det kan vara en trumresa för att uppleva andlighet och väsen eller en egen resa där ljuden tar dig dit du vill.


I ljudbad finns inga gränser och de instrument som kan användas är kristallskålar, tibetanska skålar, shamantrumma, flöjter, skallror mfl.


En upplevelse utöver det vanliga!