OM Mig

Magnus Karlsson

Magnus Karlsson. Sound Healer från Västervik, Sverige

 Musik, rytmik och hälsa är en passion för mig och jag vill därför få människor att upptäcka kraften i att läka sig själva med hjälp att ljud, vibrationer, rytmer, rörelse, sång etc. Jag har spelat trummor och slagverk sen jag var 10 år. 


Min ambition är att själv utvecklas och att få andra att upptäcka hur befriande, läkande och upplyftande det är att genom Sound healing må bättre. Jag vill leda er genom de olika metoder som passar just er. 

Jag erbjuder trumhealing, ljudbad, trumsessioner, soundhealing och mycket mer. Jag gör också en del samarbeten med andra där vi kombinerar rytmik och musik med yoga och meditation.

Min plats på jorden är i Västervik, på ostkusten i Sverige. Staden är omgiven av havet, som letar sig ända in i centrum. Här finns även skogen, sjöar, berg, ja allt för att jag ska trivas som mäniska. Däremot ser jag världen som min arbetsplats och gör gärna uppdrag på andra platser.

Över hela världen behövs läkande krafter och mer än någonsin behöver vi människor hitta tillbaka till oss själva, till samspelet med moder jord och alla de väsen vi ser men också inte ser. Vi behöver leva i symbios med det vi har omkring oss. 

Denna resa jag gör in i mig själv så följ med och upplev er egen resa, den kan bli er livs bästa resa.

/Magnus