FÖR GRUPPER

Om ni en grupp/företag som är nyfikna på något av det jag erbjuder går det utmärkt att boka.
Ni kanske önskar en konferensverksamhet, personalaktivitet, aktivitet vid tillställningar 

Hör av er till mig så tar jag fram offert enligt era önskemåll.


    RythmFlow

 

Follow your rythm är ett eget koncept som jag har utformat. Det är en kombination av rytmik, dans/rörelse och avslappning. Konceptet bygger på att vara i stunden, att svepas med i musiken och rytmerna, att släppa hämningar och rädslor och bara vara just här och nu.


Passet är uppdelat i tre delar där den första delen kallas för Follow the rythm. Den andra delen för Follow your rythm och den sista Follow the rythm within.


Alla dessa delar bygger på att känna och ta till sig rytmer och rytmik på olika sätt. Att känna urkraften från trummor där din kropp och själ minns sedan urminnes tider dess läkande kraft för kropp, själ och ande.


Hög endorfinnivå och man känner som en ny människa enligt de som provat.Soundhealing Live

Detta är en konserttillställning med mig som slagverkare men har medmusikanter med mig. Det är en konsert på en timme med rytmer, sång, mantran, röster etc i en härlig mix för avslappning och återhämtning. Perfekt för evenemang, retreats eller företag och privata tillställningar.

Danspass med livetrummor

Rhythm & Mind! En explosion av glädje, dans, musik och rytmik.  Det bygger på att få både kropp och själ att dansa tillsammans. Vi använder oss av inspelad musik med livetrummor som ger ytterligare en dimension till upplevelsen.

 Musiken och rytmerna har sitt ursprung från Afrika och Latinamerika och blandas med en modern touch.

Therese Steinholtz, grundare av konceptet, guidar  er genom dansen och rörelserna på ett inspirerande och kraftfullt sätt. Hennes förmåga att leda och sprida glädje i dansen gör att man pushar sig själv lite extra och har ett stort leende efteråt. Inga förkunskaper krävs, rörelserna är enkla men kraftfulla.

Hör av er för frågor och/el offert.